Om oss

Etablissemanget är landets enda sverigevänliga design- och kommunikationsbyrå, grundad på Södermalm i Stockholm 2019.

Vi jobbar med både större och mindre uppdragsgivare men ser alla projekt som lika angelägna då vi identifierar klientens faktiska behov och alltid arbetar utifrån detta. Med den mycket breda kompetens som vi förfogar över – genom nätverk om så skulle behövas – kan vi erbjuda ett kostnadseffektivt, smidigt och verkningsfullt upplägg som både sparar tid och pengar. Som medelålders CIS-män har vi flera decenniers erfarenhet och expertkunskaper inom design och kommunikation, både i Sverige och i Europa.

Etablissemangets värdegrund står stadigt i humanismens och upplysningens ideal – vi är varken feminister, globalister eller intersektionalister – då vi tror på sunt förnuft, rationellt tänkande och demokrati. Som demokrater är vi också positivt inställda till Sverige samt värnar vårt kulturarv – demokrati är omöjlig utan nationalstat – och vi tar kraftigt avstånd från kvacksalveri, pseudovetenskaper och extremism.

Vi vill gärna arbeta tillsammans med er som delar vår värdegrund.

Varje samarbete startar med en träff! Kontakta oss för ett förutsättningslöst och kostnadsfritt möte så kan vi berätta mer om oss själva och lyssna till era behov.

info@etablissemanget.com