Om oss

 

Magnus Fermin & Jonas WE Andersson


Landets enda sverigevänliga byrå

OM VARUMÄRKET

Etablissemanget är en design- och kommunikationsbyrå grundad på Södermalm i Stockholm år 2019 av Jonas WE Andersson och Magnus Fermin. Med bred kompetens kan vi erbjuda ett kostnadseffektivt, smidigt och verkningsfullt upplägg.

POSITIONERING

Etablissemanget riktar sig till de företag och organisationer på marknaden som vill ägna sig åt sin kärnverksamhet UTAN påtvingad eller onödig ideologisk inblandning av rådande diskurs med identitetspolitik, intersektionell feminism och postmodernism.

VÅR VÄRDEGRUND

Vi är konservativa humanister med stor kärlek till vårt hemland, våra närmaste, våra vänner och våra medarbetare – och inte minst till västvärldens upplysningstradition. Vi är inte politiskt korrekta eftersom vi tror på sunt förnuft, demokrati och åsiktsmångfald.

MÖTE?

Om du tror att vi skulle kunna etablera ett bra samarbete – hör av dig!
Vi bjuder på ett förutsättningslöst och kostnadsfritt möte.

Jonas WE Andersson 070 402 18 41
Magnus Fermin 070 686 33 30

DISCLAIMER

Vi är partipolitiskt obundna. Etablissemanget är ett varumärke och samarbete mellan Jonas WE Anderssons och Magnus Fermins företag. Uppdragsgivare faktureras av något av våra befintliga företag.

FÖRTYDLIGANDE ANGÅENDE KUNDCASE

Etablissemanget är en nystartad byrå. Flertalet kundcase som visas i vår portfolio är exempel på sådant vi tidigare producerat i våra respektive verksamheter och därmed exempel på tjänster och produkter vi kan leverera men inte nödvändigtvis producerat under varumärket ETABLISSEMANGET. (Vilket också anges på varje sida.)

Nya kundcase som vi genomför kommer att läggas upp under respektive portfolio.

     Skills Etablissemanget