Magnus Fermin

 

 

Magnus Fermin, med en examen i projektledning, har verkat som egenföretagare i reklam- och kommunikationsbranschen sedan millenieskiftet. Som producent av såväl digitalt som analogt innehåll har Magnus Fermin Productions levererat marknadsföringsmaterial till såväl Telia, Electrolux, Peab och Stockholms Stadsteater som till Vingåkers Kommun, GIH, Konstfack, Folkoperan och mängder med andra företag och organisationer. I tjänsteutbudet ingår även utbildning och rådgivning kring mediastrategier och digital infrastruktur.

Bakgrunden är dock inom musiken. Som yrkesmusiker ägnades 80- och 90-talen åt turnéer och föreställningar med Riksteatern, One Voice Gospel, diverse dansband och krogshower. Parallellt verkade Magnus som kompositör och låtskrivare för Lotta Engberg, av Musikalen Ringo och till diverse TV-program samt en Grammis-belönad skiva, inspelad i den egna musikstudion. Några år tillbringades också som musikansvarig på multimedia-byrån Ahead.

Privat lever Magnus sedan närmare trettio år på Södermalm i Stockholm tillsammans med sambo, katt och fyra utflugna barn, och är även engagerad i samhällsdebatten.

Skills Projektledare och producent